Gå direkt till innehåll
Besök oss på Falsterbo Bird Show 1-3 september!

Besök oss på Falsterbo Bird Show 1-3 september!

Tid 1 September 2023 12:00 – 3 September 2023 16:00

Plats Skanörs ljung

Välkommen till norra Europas största natur- och miljömässa med fåglar i fokus!

Hälsa på oss på årets Falsterbo Bird Show. Under mässan kan du ta del av föreläsningar, guidade exkursioner, barnaktiviteter och området är fullt av utställare av olika slag. Här kan du prova kläder, handla en kikare, få information om föreningar och köpa gåvor. Pinewood kommer att finnas på plats med våra ambassadörer Bosse Thoor och Gigi Sahlstrand som är professionella fågelskådare och driver företaget Fågelguidning AB där de guidar grupper, håller kurser, studiecirklar, anordnar resor och föreläser. Kom gärna förbi för en pratstund!

Som Guldsponsor av Falsterbo Bird Show är vår målsättning att Sveriges fågelskådare ska ges möjlighet att bli mer bekanta med våra produkter. Vi utvecklar själva friluftskläderna i Sverige och för oss är hög funktion, genomtänkt design, kvalitet och miljömässig hållbarhet väldigt viktigt. Vår ambition är att alla obehindrat ska kunna njuta av naturen oavsett väder och vind.

Under mässan kommer Pinewood hålla en guldsponsorpresentation på Stora scenen. Se tider nedan (observera att tiden delas med Leica och SWAROVSKI OPTIK):
Lördagen 2/9 kl 13.30-14.00
Söndagen 3/9 kl 12.00-12.30

Välkomna in till vår monter!

Läs mer om mässan här: Falsterbo Bird Show 1–3 sep 2023 - Falsterbo Bird Show

Kategorier

Kontakter

Charlotta Malmberg

Charlotta Malmberg

Presskontakt Marknadschef 0764 92 53 71
Pernilla Hembjer

Pernilla Hembjer

Presskontakt Marknadsassistent 0764 92 13 49

Välkommen till Pinewood!

Pinewood är ett småländskt familjeföretag som sedan 1996 brinner för ett aktivt friluftsliv. Med kunskap och passion skapas kläder och utrustning inom segmenten outdoor, jakt, fiske och hundsport för att fler ska kunna utöva ett aktivt friluftsliv som bidrar till ett ökat välmående. Huvudkontoret finns där de trivs som bäst; i Värnamo med skogen precis runt husknuten. Pinewood är stolta över sitt småländska arv och finns representerade både i Sverige och i Europa. Varje söm i varje plagg är designad med erfarenhet, kunskap och omtanke, i Värnamo. Inspirationen kommer från hur människor gör, inte hur man vill att de ska göra. Pinewood drivs av sunt förnuft, envishet, nyfikenhet och småländsk finurlighet. Med Pinewood ska du varje dag känna dig trygg, fri, bekväm och inspirerad i naturen - oavsett årstid och väder.

Pinewood
Bokåkravägen 4
331 53 Värnamo
Sweden