Gå direkt till innehåll
Besök oss på ISPO

Besök oss på ISPO

Tid 28 November 2023 – 30 November 2023

Plats München, Tyskland

Pinewood kommer finnas på plats på årets ISPO München som äger rum 28-30 november i München, Tyskland.

På ISPO München samlas den globala idrotts- och outdoorbranschen för att dela perspektiv och forma framtiden för branschen. Över 1 600 utställare visar upp innovativa produkter och ger en glimt av vad framtiden inom motion och friluftsliv kan innebära. Med en mängd evenemang, kuraterade områden och möjligheter till nätverkande kommer besökarna att kunna utforska trender och innovationer på nära håll och få nya perspektiv på området. Låt dig inspireras och passa på att ställa frågor till dina favoritmärken inom sport och outdoor.

Pinewood kommer att befinna sig i The Scandinavian Village (monter A2.408) tillsammans med övriga svenska varumärken. Företaget kommer att visa upp produkter från kommande AW24-kollektion, som innehåller innovativa nyheter inom outdoor och lifestyle. Under ISPO kommer Pinewood att fokusera på sitt åtagande för att främja hållbarhet och miljömedvetenhet inom sport- och outdoorbranschen. De kommer att lyfta fram sina initiativ för att minska deras påverkan på miljön och sin strävan att erbjuda kunderna produkter som är både funktionella och miljövänliga. Passa på att få en förhandstitt före alla andra!

- Vi är stolta över att kunna presentera en stark kollektion för AW24, både designmässigt och utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Vi använder för första gången svensk ull i form av isoleringsmaterial i våra Pinewood® Wool Insulated Layer-plagg bestående av jacka och väst. Kollektionen innehåller även vältänkta lifestyle-produkter riktade mot både dam och herr som skall genomsyras av stil, funktion och miljömedvetenhet, säger bolagets VD Bengt Rimark.

Läs mer om mässan här

Kategorier

Kontakter

Charlotta Malmberg

Charlotta Malmberg

Presskontakt Marknadschef 0764 92 53 71
Pernilla Hembjer

Pernilla Hembjer

Presskontakt Marknadsassistent 0764 92 13 49

Relaterade event

Välkommen till Pinewood!

Pinewood är ett småländskt familjeföretag som sedan 1996 brinner för ett aktivt friluftsliv. Med kunskap och passion skapas kläder och utrustning inom segmenten outdoor, jakt, fiske och hundsport för att fler ska kunna utöva ett aktivt friluftsliv som bidrar till ett ökat välmående. Huvudkontoret finns där de trivs som bäst; i Värnamo med skogen precis runt husknuten. Pinewood är stolta över sitt småländska arv och finns representerade både i Sverige och i Europa. Varje söm i varje plagg är designad med erfarenhet, kunskap och omtanke, i Värnamo. Inspirationen kommer från hur människor gör, inte hur man vill att de ska göra. Pinewood drivs av sunt förnuft, envishet, nyfikenhet och småländsk finurlighet. Med Pinewood ska du varje dag känna dig trygg, fri, bekväm och inspirerad i naturen - oavsett årstid och väder.

Pinewood
Bokåkravägen 4
331 53 Värnamo
Sweden