Gå direkt till innehåll
Besök oss på MyDOG 11-14 januari!

Besök oss på MyDOG 11-14 januari!

Tid 11 Januari 2024 09:00 – 14 Januari 2024 17:30

Plats Svenska Mässan, Göteborg

Välkommen till Nordens största hundevenemang MyDOG i Göteborg!

Pinewood är återigen en av årets utställare på den omfattande MyDOG-mässan i Göteborg. MyDOG erbjuder en unik upplevelse för hundälskare med en riklig blandning av aktiviteter som shopping, hundutställningar, inspirerande uppvisningar och informativa föredrag. I år står hundens välfärd i rampljuset, vilket framhävs genom Hundstallets medverkan som lyfter fram viktiga frågor såsom problematiken kring smuggelhundar och de ekonomiska utmaningar som kan följa med hundägarskap. MyDOG:s två hundutställningar lockar deltagare från världens alla hörn och i år deltar mer än 7 000 hundar där de flesta av världens hundraser är representerade. En av mässans höjdpunkter är Svenska Kennelklubbens utnämning av Årets utställningshund. Dessutom inbjuds besökarna att fördjupa sig i den mångfacetterade hundvärlden på Rasklubbstorget, där de kan möta olika raser och njuta av ett rikt scenprogram som sträcker sig över fyra dagar med över 100 olika programpunkter.

– Hunden betraktas nu mer än någonsin som en älskad familjemedlem, och det är samtidigt viktigt att vi tar hänsyn till och tillgodoser hundens behov. I begreppet hundens välfärd ingår allt från omsorg och trygghet, till mental stimulans och möjlighet att få uttrycka naturliga beteenden. Det vill vi på MyDOG lyfta fram än mer i år, säger Tommy von Brömsen, affärsansvarig MyDOG.

Pinewood har ett brett hundsportssortiment för alla, såväl för den som engagerar sig i agilitytävlingar varje helg som för den som föredrar en lugn morgonpromenad med sin fyrbenta vän. Besök vår monter och utforska våra produkter samtidigt som du får en härlig pratstund med vår kunniga personal.

Vi ses på mässan!

Läs mer om mässan och köp biljetter här: MyDOG - Nordens största hundevenemang 🐶 | 11-14 januari 2024

Kontakter

Charlotta Malmberg

Charlotta Malmberg

Presskontakt Marknadschef 0764 92 53 71
Pernilla Hembjer

Pernilla Hembjer

Presskontakt Marknadsassistent 0764 92 13 49

Välkommen till Pinewood!

Pinewood är ett småländskt familjeföretag som sedan 1996 brinner för ett aktivt friluftsliv. Med kunskap och passion skapas kläder och utrustning inom segmenten outdoor, jakt, fiske och hundsport för att fler ska kunna utöva ett aktivt friluftsliv som bidrar till ett ökat välmående. Huvudkontoret finns där de trivs som bäst; i Värnamo med skogen precis runt husknuten. Pinewood är stolta över sitt småländska arv och finns representerade både i Sverige och i Europa. Varje söm i varje plagg är designad med erfarenhet, kunskap och omtanke, i Värnamo. Inspirationen kommer från hur människor gör, inte hur man vill att de ska göra. Pinewood drivs av sunt förnuft, envishet, nyfikenhet och småländsk finurlighet. Med Pinewood ska du varje dag känna dig trygg, fri, bekväm och inspirerad i naturen - oavsett årstid och väder.

Pinewood
Bokåkravägen 4
331 53 Värnamo
Sweden