Gå direkt till innehåll
Pinewood lanserar ny e-handel i samarbete med Grebban

Pressmeddelande -

Pinewood lanserar ny e-handel i samarbete med Grebban

Pinewood väljer Grebban Design AB att leverera ny e-handelslösning och lanserar ny eShop. Lanseringen utgör en del av företagets omnikanal-strategi, och den uppdaterade plattformen syftar till att erbjuda en ännu bättre och mer intuitiv shoppingupplevelse för kunderna. Den nya plattformen innehåller flera spännande funktioner och förbättringar. Med en ny och responsiv design är det nu enklare än någonsin att navigera och hitta produkter på Pinewoods hemsida.

Efter noggrann utvärdering av flertal byråer bedömde ledningen för Pinewood att Grebban bäst kunde skapa affärsvärde för företaget ur ett digitalt och omnikanal-perspektiv. Inte minst valdes Grebban beroende på en väldigt stark förståelse för modern UX-/webbdesign i framkant kombinerat med förståelse för hur bäst kraften i varumärket kan visas upp och med hjälp av Grebbans expertkompetens också förstärkas i digitala kanalerna.

Pinewood har nu under första fasen av projektet lanserat en ny e-shop under Grebbans ledning och leverans. Utmärkande hos Grebban är innovativ och djup förståelse för hur inspirerande och engagerande kundresor byggs samtidigt som varumärket lyfts fram och stärks. Outdoorföretaget ser nu mycket fram mot ett fortsatt inspirerande och värdeskapande samarbete framåt tillsammans med Grebban.

- Jag är oerhört glad över att kunna meddela att vi nu har lanserat vår nya e-handelsplattform i samarbete med den välrenommerade leverantören Grebban, som har en bevisad skicklighet inom området. Vår e-handelsplattform kommer att fungera som en klädesguide och inspirationsplats för alla oss som brinner för outdoor-aktiviteter, jakt, fiske och hundsport. Målet är att underlätta valet av kläder för alla specifika outdoor-behov, oavsett om man föredrar att handla på nätet eller besöka en av våra många professionella återförsäljare. Vi ser fram emot att erbjuda våra kunder en ännu bättre shoppingupplevelse och att tillsammans med Grebban fortsätta att utveckla vår digitala närvaro, säger Pinewoods VD Bengt Rimark.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Pinewood är ett småländskt familjeföretag som sedan 1996 brinner för ett aktivt friluftsliv. Företaget skapar kläder och utrustning inom segmenten outdoor, jakt, fiske och hundsport, och finns representerade i både Sverige och i Europa. Varje söm i varje plagg är designad med erfarenhet, kunskap och omtanke, i Värnamo. Med sina rötter och liv i skogen är Pinewood djupt medvetna om det ansvar ett globalt klädmärke har för klimatet och hållbarhet är således en viktig fråga. Med Pinewood ska du varje dag känna dig trygg, fri, bekväm och inspirerad i naturen - oavsett årstid och väder.

Kontakter

Charlotta Malmberg

Charlotta Malmberg

Presskontakt Marknadschef 0764 92 53 71
Pernilla Hembjer

Pernilla Hembjer

Presskontakt Marknadsassistent 0764 92 13 49

Välkommen till Pinewood!

Pinewood är ett småländskt familjeföretag som sedan 1996 brinner för ett aktivt friluftsliv. Med kunskap och passion skapas kläder och utrustning inom segmenten outdoor, jakt, fiske och hundsport för att fler ska kunna utöva ett aktivt friluftsliv som bidrar till ett ökat välmående. Huvudkontoret finns där de trivs som bäst; i Värnamo med skogen precis runt husknuten. Pinewood är stolta över sitt småländska arv och finns representerade både i Sverige och i Europa. Varje söm i varje plagg är designad med erfarenhet, kunskap och omtanke, i Värnamo. Inspirationen kommer från hur människor gör, inte hur man vill att de ska göra. Pinewood drivs av sunt förnuft, envishet, nyfikenhet och småländsk finurlighet. Med Pinewood ska du varje dag känna dig trygg, fri, bekväm och inspirerad i naturen - oavsett årstid och väder.

Pinewood

Bokåkravägen 4
331 53 Värnamo
Sweden