Gå direkt till innehåll
Delta i Håll Sverige Rent-dagen 16/9 med oss!

Delta i Håll Sverige Rent-dagen 16/9 med oss!

Tid 16 September 2023

Hjälp oss göra skillnad den 16 september när hela Sverige går samman för att vårda vår vackra natur och göra den fri från skräp!

Håll Sverige Rent-dagen 16/9 är en dag som alla naturälskare bör boka in i kalendern. Då är vi med och mobiliserar hela Sverige, från norr till söder, för att göra våra älskade friluftsplatser skräpfria. Vår samarbetspartner Håll Sverige Rent är en ideell organisation som arbetar med att minska nedskräpning genom att förändra människors beteende och stärka normen att det inte är okej att skräpa ned. Tillsammans har vi kraften att skydda vår natur från skräpets skadliga påverkan.

Oavsett om du är ute på vandring, jakt, eller bara njuter av en dag i skogen, så påverkar skräp oss alla. Skräp i naturen är inte bara en ögonstörning, det hotar också den naturliga skönheten och stör balansen i våra ekosystem. Tillsammans kan vi göra vår natur och våra smultronställen skräpfria och bevara deras skönhet för framtida äventyr.

Anslut dig till den stora städningen och anmäl dig på hållsverigerent.se
Vi ses ute den 16 september!

Kategorier

Kontakter

Charlotta Malmberg

Charlotta Malmberg

Presskontakt Marknadschef 0764 92 53 71
Pernilla Hembjer

Pernilla Hembjer

Presskontakt Marknadsassistent 0764 92 13 49

Relaterat innehåll

Välkommen till Pinewood!

Pinewood är ett småländskt familjeföretag som sedan 1996 brinner för ett aktivt friluftsliv. Med kunskap och passion skapas kläder och utrustning inom segmenten outdoor, jakt, fiske och hundsport för att fler ska kunna utöva ett aktivt friluftsliv som bidrar till ett ökat välmående. Huvudkontoret finns där de trivs som bäst; i Värnamo med skogen precis runt husknuten. Pinewood är stolta över sitt småländska arv och finns representerade både i Sverige och i Europa. Varje söm i varje plagg är designad med erfarenhet, kunskap och omtanke, i Värnamo. Inspirationen kommer från hur människor gör, inte hur man vill att de ska göra. Pinewood drivs av sunt förnuft, envishet, nyfikenhet och småländsk finurlighet. Med Pinewood ska du varje dag känna dig trygg, fri, bekväm och inspirerad i naturen - oavsett årstid och väder.

Pinewood
Bokåkravägen 4
331 53 Värnamo
Sweden