Gå direkt till innehåll
Pinewood deltog i World Cleanup Day

Nyhet -

Pinewood deltog i World Cleanup Day

I samband med World Cleanup Day 16 september var Pinewoods medarbetare med familjer (och hundar) ute i Borgen Outdoor, en närliggande friluftsanläggning till deras huvudkontor i Värnamo, Småland och plockade skräp, samt grillade lite kvällsmat tillsammans.

Under denna aktivitet bildade Pinewood tillsammans med Hela Sverige Rent en imponerande skara av 157 278 anmälda skräpplockare som tillsammans lyckades samla in hela 275 ton skräp!

Det är en fantastisk prestation, och Pinewood är stolta över att vara samarbetspartner till Håll Sverige rent. Genom att delta i Hela Sverige plockar skräp är vi alla en viktig del av något större – en ideell organisation som har fått nog av skräpet och agerar gemensamt, bokstavligen!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Charlotta Malmberg

Charlotta Malmberg

Presskontakt Marknadschef 0764 92 53 71
Pernilla Hembjer

Pernilla Hembjer

Presskontakt Marknadsassistent 0764 92 13 49

Relaterat innehåll

Välkommen till Pinewood!

Pinewood är ett småländskt familjeföretag som sedan 1996 brinner för ett aktivt friluftsliv. Med kunskap och passion skapas kläder och utrustning inom segmenten outdoor, jakt, fiske och hundsport för att fler ska kunna utöva ett aktivt friluftsliv som bidrar till ett ökat välmående. Huvudkontoret finns där de trivs som bäst; i Värnamo med skogen precis runt husknuten. Pinewood är stolta över sitt småländska arv och finns representerade både i Sverige och i Europa. Varje söm i varje plagg är designad med erfarenhet, kunskap och omtanke, i Värnamo. Inspirationen kommer från hur människor gör, inte hur man vill att de ska göra. Pinewood drivs av sunt förnuft, envishet, nyfikenhet och småländsk finurlighet. Med Pinewood ska du varje dag känna dig trygg, fri, bekväm och inspirerad i naturen - oavsett årstid och väder.

Pinewood
Bokåkravägen 4
331 53 Värnamo
Sweden