Gå direkt till innehåll
Pinewood tar årets viktigaste promenad

Nyhet -

Pinewood tar årets viktigaste promenad

September är barncancermånaden och Pinewood är stolt samarbetspartner och sponsor till Barncancerfonden sedan flera år tillbaka. Tillsammans vill de bekämpa cancer och stötta forskningen. Walk of Hope är ett evenemang som organiseras av Barncancerfonden för dig som vill promenera ute i friska luften och samtidigt bidra till Barncancerfondens viktiga ändamål.

Som ett tecken på sitt engagemang har Pinewood anmält sitt deltagande till Walk of Hope. Varje vardag i september samlas Pinewoods kollegor för att gå en lunchpromenad för Walk of Hope. Genom att engagera sig på detta sätt visar företaget sitt stöd, bidrar till fortsatt forskning och får samtidigt en stund av motion och frisk luft.

Gå med i Walk of Hope du med och låt oss göra september till en månad av hopp och kamp!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Charlotta Malmberg

Charlotta Malmberg

Presskontakt Marknadschef 0764 92 53 71
Pernilla Hembjer

Pernilla Hembjer

Presskontakt Marknadsassistent 0764 92 13 49

Relaterat innehåll

Välkommen till Pinewood!

Pinewood är ett småländskt familjeföretag som sedan 1996 brinner för ett aktivt friluftsliv. Med kunskap och passion skapas kläder och utrustning inom segmenten outdoor, jakt, fiske och hundsport för att fler ska kunna utöva ett aktivt friluftsliv som bidrar till ett ökat välmående. Huvudkontoret finns där de trivs som bäst; i Värnamo med skogen precis runt husknuten. Pinewood är stolta över sitt småländska arv och finns representerade både i Sverige och i Europa. Varje söm i varje plagg är designad med erfarenhet, kunskap och omtanke, i Värnamo. Inspirationen kommer från hur människor gör, inte hur man vill att de ska göra. Pinewood drivs av sunt förnuft, envishet, nyfikenhet och småländsk finurlighet. Med Pinewood ska du varje dag känna dig trygg, fri, bekväm och inspirerad i naturen - oavsett årstid och väder.

Pinewood
Bokåkravägen 4
331 53 Värnamo
Sweden