Gå direkt till innehåll
Pinewoods nya Supply chain manager; Tero Hautajärvi.
Pinewoods nya Supply chain manager; Tero Hautajärvi.

Pressmeddelande -

Pinewood anställer Supply Chain Manager

Outdoorföretaget Pinewood är glada att meddela att Tero Hautajärvi anställs som Supply Chain Manager. Hautajärvi kommer att övergripande ansvara för hela leveranskedjan och leda utvecklingen av bolagets strategier för att förbättra företagets globala supply chain processer. Hautajärvi kommer att tillföra en stor mängd erfarenhet av att hantera och optimera den globala leveranskedjan och lagerstyrningen.

- Med sin gedigna erfarenhet av Global Supply Chain-arbete i företaget BabyBjörn, är vi övertygade om att Tero kommer att vara en värdefull tillgång för vårt team, säger Bengt Rimark, VD på Pinewood. Vi ser fram emot den positiva inverkan Tero kommer att ha på vår verksamhet och våra kunder, fortsätter Rimark.

- Jag är verkligen glad över att ta mig an denna utmaning på Pinewood. Jag har följt företagets kontinuerliga tillväxt i flera år och jag har alltid varit mycket imponerad av den entusiasm, design och kvalité Pinewood står för, säger Hautajärvi.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Pinewood är ett småländskt familjeföretag som sedan 1996 brinner för ett aktivt friluftsliv. Företaget skapar kläder och utrustning inom segmenten outdoor, jakt, fiske och hundsport, och finns representerade i både Sverige och i Europa. Varje söm i varje plagg är designad med erfarenhet, kunskap och omtanke, i Värnamo. Med sina rötter och liv i skogen är Pinewood djupt medvetna om det ansvar ett globalt klädmärke har för klimatet och hållbarhet är således en viktig fråga. Med Pinewood ska du varje dag känna dig trygg, fri, bekväm och inspirerad i naturen - oavsett årstid och väder.

Kontakter

Charlotta Malmberg

Charlotta Malmberg

Presskontakt Marknadschef 0764 92 53 71
Pernilla Hembjer

Pernilla Hembjer

Presskontakt Marknadsassistent 0764 92 13 49

Relaterat innehåll

Välkommen till Pinewood!

Pinewood är ett småländskt familjeföretag som sedan 1996 brinner för ett aktivt friluftsliv. Med kunskap och passion skapas kläder och utrustning inom segmenten outdoor, jakt, fiske och hundsport för att fler ska kunna utöva ett aktivt friluftsliv som bidrar till ett ökat välmående. Huvudkontoret finns där de trivs som bäst; i Värnamo med skogen precis runt husknuten. Pinewood är stolta över sitt småländska arv och finns representerade både i Sverige och i Europa. Varje söm i varje plagg är designad med erfarenhet, kunskap och omtanke, i Värnamo. Inspirationen kommer från hur människor gör, inte hur man vill att de ska göra. Pinewood drivs av sunt förnuft, envishet, nyfikenhet och småländsk finurlighet. Med Pinewood ska du varje dag känna dig trygg, fri, bekväm och inspirerad i naturen - oavsett årstid och väder.

Pinewood

Bokåkravägen 4
331 53 Värnamo
Sweden