Gå direkt till innehåll
Pinewood släpper färgsprakande vårkollektion

Pressmeddelande -

Pinewood släpper färgsprakande vårkollektion

"Vi är äventyrare på leder och upptäcktsresande i våra egna trädgårdar. Vi är vänner och familj. Vi är en gemenskap– det sprudlande småländska friluftsvarumärket Pinewood. Följ med oss i naturens färgpalett våren 2024."

Välkommen till ett färgstarkare äventyr med Pinewood!
Pinewood presenterar stolt lanseringen av sin senaste kollektion som är en hyllning till färgens kraft och naturens skönhet. Med inspiration hämtad från de levande landskapen och miljöerna runt om i världen, är den nya kollektionen designad utifrån naturens egen färgpalett. Med sin nya kollektion låter Pinewood sina användare utforska vilken personlighetsfärg de är, och ger dem möjligheten att uttrycka sin karaktär och passion för naturen genom färgstarka klädesplagg, från den djupaste skogsgröna till den klaraste himmelsblå.

Med sin nya serie Abisko Light Stretch välkomnar outdoorföretaget en yngre målgrupp. Abisko Light Stretch består av lättviktiga, smidiga plagg i lekfulla färger, perfekta för enklare turer i naturen eller för nybörjarvandraren. Hundsportsortimentet utökas, och hundägare kan se fram emot jacka, byxor och väst bland nyheterna. Byxorna är Pinewoods första renodlade hundsportsbyxor, och jackan och västen är de mest utrustade hittills i sortimentet. En kollektion i svalt linnetyg ingår också bland nyheterna, vilken förutspås bli ett populärt tillskott i lifestyle-sortimentet.

Hållbarhet är en central del av Pinewoods vision, och vårkollektionen är inget undantag. Genom att använda miljövänliga material och produktionstekniker strävar Värnamo-företaget efter att minska sin påverkan på planeten. Deras engagemang för hållbarhet reflekteras inte bara i materialvalen, utan också i att stödja projekt som bidrar till bevarandet av vår jord.

Gör dig redo att dyka in i en värld av färg med Pinewoods senaste kollektion, tillgänglig från våren 2024.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Pinewood är ett småländskt familjeföretag som sedan 1996 brinner för ett aktivt friluftsliv. Företaget skapar kläder och utrustning inom segmenten outdoor, jakt, fiske och hundsport, och finns representerade i både Sverige och i Europa. Varje söm i varje plagg är designad med erfarenhet, kunskap och omtanke, i Värnamo. Med sina rötter och liv i skogen är Pinewood djupt medvetna om det ansvar ett globalt klädmärke har för klimatet och hållbarhet är således en viktig fråga. Med Pinewood ska du varje dag känna dig trygg, fri, bekväm och inspirerad i naturen - oavsett årstid och väder.

Kontakter

Charlotta Malmberg

Charlotta Malmberg

Presskontakt Marknadschef 0764 92 53 71
Pernilla Hembjer

Pernilla Hembjer

Presskontakt Marknadsassistent 0764 92 13 49

Relaterat innehåll

Välkommen till Pinewood!

Pinewood är ett småländskt familjeföretag som sedan 1996 brinner för ett aktivt friluftsliv. Med kunskap och passion skapas kläder och utrustning inom segmenten outdoor, jakt, fiske och hundsport för att fler ska kunna utöva ett aktivt friluftsliv som bidrar till ett ökat välmående. Huvudkontoret finns där de trivs som bäst; i Värnamo med skogen precis runt husknuten. Pinewood är stolta över sitt småländska arv och finns representerade både i Sverige och i Europa. Varje söm i varje plagg är designad med erfarenhet, kunskap och omtanke, i Värnamo. Inspirationen kommer från hur människor gör, inte hur man vill att de ska göra. Pinewood drivs av sunt förnuft, envishet, nyfikenhet och småländsk finurlighet. Med Pinewood ska du varje dag känna dig trygg, fri, bekväm och inspirerad i naturen - oavsett årstid och väder.

Pinewood
Bokåkravägen 4
331 53 Värnamo
Sweden